lets struggle....lets giggle....heh???...=p

SEMUA ASSIGNMENTS SAYE DAH SIAP DAN DAH HANTAR!!...
hoho...saye sangat kagum dengan diri sendiri.....harus rasanya saya letak ikon muka bangga macam yang kat ym tu....tp unfortunately takde....haha...padan muka saya....=p

so now...its time to struggle for the final exam right??....heee...it suppose to be yes....dengan jadual exam yg sangat menjeleskan semua kawan2 yang lain....saye haruslah berkerjasama kan??...eh...berkerja keras!!

oke2...ni jadual saya...

26/04/10 Risk Theory <--------------- ini adelah subjek teori berisiko saya yang sangat menggerunkan...saya seramm!!!
28/04/10 Actuarial Mathemathics II <------------ ini adelah subjek repeat saya...harap maklum....(T_T)
07/05/10 General insurance I <-------- subjek ni xtau nak komen ape...hahaha

oke.....anda pun jeles dengan jadual saye kan??...kan kan???..sila angguk sekarang!!!....heee....kalau nak jadual exam yang bahagia macam saya...sila la mengextendkan diri secara sengaja dengan bahagianya oke!!!...haha....tengok tu...saya menyebarkan dakyah sesat lagi....sila jangan ikut....kerana saya tau takde sape pun dalam dunia ni yang sukakan merepeat paper dan mengextendkan diri kecuali saya....heee.....

namun yang demikian....saya telahpun menghabiskan masa 3hari ini untuk melakukan banyak perkara yang 'tak seperti struggle punn??'....heeee

hari ahad lepas saya dah pun bergather2 dengan kawan2 saye....sangat seronott sebab agak lame tidak berjumpe....




berjaye membuat sand art dengan bahagienye juge....hoho...




sand art pertame seumur hidup...haha...sangat bangge...
dedicated to....ermm....sape2 la...haha


hari isnin semalam saye telah berjaya menyiapkan assignment terakhir dan menghantar dan membalas dendam dengan menidurkan diri tanpa sedar sepanjang petang dan menonton drama sambil membaca komik sepanjang malam...(sangat tak produktif ok)....

dan hari iniii....saye sudah berjaya berdate dengan dengan mak saye!!!!...hoorayyy!!....seronok kuase lapan belas laa.....hee....terubat juge rindu sebulan lebih xbalik....dapat makan pizza hut juge dengan mak setelah lebih setengah tahun xdapat makan pizza...haha...kesian saye kan??...


ini bukan gambar tadi ye...gambar ini mase ajah kawen...=p
whatever...saye saaayang mak saye....(^_^)

oke2....sudah2.....harus hentikan giggles2 ini.....sekarang harus masa untuk serius dan struggle...haaa....ok iya...sudah buang sume tension2 tu....dah seronok gelak2 sakan...sila study skarang ok!!!

errmmm....tapi...saya nak habiskan bleach lg 2-3 chapter bole???...=p

p/s:
1. doakan saye ye kawan2....dan saye pun doakan kejayaan kamu2 semua yang baca entri ini....semoga semuanya berjaya dan mendapat kebahagiaan dan rahmat Allah sentiasa...insya'Allah....ameennn...

2. untuk kak ngah...jangan marah oke...nt saye date dgn kamu pulakk...huhu

4 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
April 21, 2010 at 1:35 PM

huhu..keep the promise..i miss u like hell okehhhh~~~~~~~~~~~ *_*
dah la tak dapat teman der gi pilih baju kahwin..huuuu

starz said...
April 21, 2010 at 2:16 PM

i promise ok....missing u too...huu...
xpe...kamu keje kan...kuder paham insya'Allah...take care ok...good luck final...love u always....=)

shinawawa eyenie said...
May 4, 2010 at 9:07 PM

bila nak naik pelamin?he2..jgn lupa jmpt aini iye..

starz said...
May 4, 2010 at 9:08 PM

haha...lambat lagi la aini..insya'Allah xlupe jemput aini...nt bile sampai masenye org bitau ye....doa2kan la...=)

Post a Comment