countdown-ing...i'm countdown-ing....(^_^)


spongebob comel ini tolong menyanyi untuk saya...=)



saya tak tau nak tulis apa....dah lama saya tak update blog tercinta ini...otak sangat stuck dan agak blur.....dah berapa minggu saya tak menulis di sini....idea kering....owhhh!!!...lupa2...saya nak bagitau yang saya sudah berjaya menemui emoticonn!!....sudah boleh berlagak-lagak di sini...weeehuu~~...http://www.emocutez.com



lagi 4hari sebelum exam saya habis....tak sabar nak balikk...saya sudah keterlaluan homesick di sini dek kerana tekanan mental yang pelbagai.....tolong...tolong~~.....http://www.emocutez.commood study saya sudah berlari-lari meninggalkan diri....http://www.emocutez.comkampung yang indah sudah terbayang2 di mata....huhu...sangat tak sabar....*walaupun notes2 exam menari2 di atas meja....*(@_@)



tak tau nak merepek apa lagi di sini....saya rindukan bubble tea di batu pahat.....cepatlah habis...cepatlah habis......cepatlah habis.......http://www.emocutez.com



owh...lupa.....lagu si spongebob di atas ini saya tujukan untuk anda2 yang sedang menghitung hari seperti saya juga......selamat bergelak ketawa okey~~...=)



ok2...harus berhenti merepek di sini....esok...lusa...atau tulat...ataupun minggu depan saya akan merepek lagi ye....jangan risau.....saya takkan membiarkan blog ini bersawang banyak2...sikit2 xpe kott...=p

take care ok.....selamat maju jaya~~salam sayang dari si nasi kepal ini...http://www.emocutez.com




p/s: doakan saya....entah kenapa...kebelakangan ini mata saya adalah seperti ini....http://www.emocutez.comsila bertabah iya!!!

4 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
May 4, 2010 at 8:54 PM

heh?mana dapat emoticon ni yied?????hehehe...i tak dapat2 pun..bila mau dating??? =(

starz said...
May 4, 2010 at 8:58 PM

i cari la darling di sesawang2 tenet nih...jap ek saye tgk website dia...
http://www.emocutez.com
sile la pilih mane yg berkenan ye...haha
sabtu ahad saya fri...wanna date??...hee...jom3....apapehal roger saye ok...=)

cik EPAL said...
May 7, 2010 at 10:18 PM

nak tanya la. camne nak letak video ea?? boleh ajar tak?? tak reti. malunya. haha :D

starz said...
May 8, 2010 at 1:00 AM

erkk...bia betik cik epal ni...macam silap sifu je...huhu...saye yang malu...wakakakaka...

ok...saye pun xhebat sgt....bole la baru2 nak belajar jugak...kalau awak nk letak video sendiri just klik yg dekat add video tu je...then browse video yg kita nak...

tp kalau nak letak video youtube,pegi kat video youtube yg kita nak tu, tekan embed kat bwh dia tu, then nt kua link, copy n paste je kat blog kita...ataupun, awak tekan share>blogger nt kua blogger pnye window, edit3 then publish....

sorry kalau salah ajar yek...selamat maju jaya~~...=p

Post a Comment