diari blur VIII......

heyya my friends!!..assalamualaikum....http://www.emocutez.com


dunno what to write....but i feel like writing.....erm....stuck maybe...haha...sebab xdapat makan jagung bakar.....huuu.....dah berapa hari mengidam....jadi hari ni saya berangan nak bakar jagung malam2 dengan anak2 buah saya....tapi petang tadi pegi pasar hampa je sebab kedai jagung xbukak.....sebab hari ni hujan lebat seharian agaknya....jagung xsempat nak tuai.....xpe la...esok lusa saya pegi cari jagung....tapi xdapat la bakar ramai2 sebab budak2 semua sekolah kan??....xmeriah gitu.....huuu


hurm....aktiviti kat rumah xde yang menarik sangat......macam biasa...jadi bibik terhormat...itu perkara wajib.....huahua.....sekarang ni jadi driver terhormat jugak....heee.....working on my new baju kurung....i'm so glad sebab berjaya buat baju kurung pesak gantung pertama dalam hidup...hahaha....jakun.....selama ni jahit baju kurung biasa je.....tak reti nak gantung2 ni.....sekali sekala teringin gak nak berubah angin kan....heeee.....now thinking nak try beading.....tapi tangan tetiba cam keras tak tau nak menggayakan cemane manik2 tu...haihaihai.....takpe iya...belajar belajar belajar okey!!...cayok2!!....


oh....2 weeks already done......i'm finished on 3 novels...hohoho.....bangga.....breaking dawn, the book of tomorrow and aa+bb......ohho...but i'm craving for more books.....i want more books.....i want more books.......hai la....bila agaknya nak jadi tokey kedai buku ni....hahaha


sometimes being like this pun macam heaven gak kan??....so much leisure time to do so much leisure things....heee....reading...sewing....cooking.....'bibik'ing.....haha....less surfing...sleeping....'lepak'ing and 'game'ing.....i like that...


but my friend said too much of good things sometimes is a bad things.....and i'm agree with that.....jadi...kena beringat selalu kan??....when there's the good time.....don't forget that you can be at the bad time by only a snap.......and when there's a bad time....always remember that the good time will come arrive to your life with so many hugs and smiles....just never stop hope....=)



ohhh...thinking i'm too much melalut tonight......dari asal xtau nak tulis apa...dah pun tulis berkajang-kajang nampaknya......macam tulis surat cinta la pulakkk....haaa....but sorry...saya tak banyak pengalaman tulis surat cinta....kui3......



still.....deep inside my heart....i just feel the pain...because too much of leisure time means too much time for me to berangan!!....and i really hate that!!.....haishhh......i'm too much missing him.......stop stop stop this iya!!.......erm...dear mr.ichigo...*erk...tuka nama lagi*....if you're reading this...just pretending that you aren't okey.....coz i don't want to disturb you mentally and emotionally......haha.....


emm...anyway...good luck to that dear mr.ichigo....also to my beloved nad....semoga Allah permudahkan kalian untuk menghadapi exam....amin insya'Allah....



okey la...pen-off.....i'll write again later ya.....love all of you always.....take care and see ya.....(^_^)


p/s: XOXO...http://www.emocutez.com

2 pesanan untuk saya:

astrinee said...
May 24, 2010 at 12:05 AM

hahahaha..
aku dah blaja jahit manik!!!
hahahahahahaha

starz said...
May 24, 2010 at 11:42 PM

heee...aku pun!!!...=p

Post a Comment