dugaan ke...godaan???

haaaaa.......kenape la saya lagi suka merayap2 kat sesawang internet yang bukan2 ni daripada cari bahan untuk presentation??....kenapa la saya lagi suka main game daripada study??...kenapa la saya lagi suka baca komik dan novel daripada buku teks study??...kenapa la susah betul saya nak rajin buat benda yang baik ni???.....hoho.....banyaknye kenapa.....kenapa kenapa???

dugaan betul nak buat benda elok ni ye...ade je yang buat tumpuan teralih......kalau nak buat benda lagha.....bukan main lagi.....laju je....haha......dugaan ke???...ke godaan perkara lagha tu yg lagi menarik buatkan saya rasa lagi best nak buat perkara2 tak berpekdah dari buat benda yang berpekdah???....saya pun dah pening dengan ayat sendiri...huuuu......

selalu macam ni kan??...if nak cari bahan kat internet untuk study...lastly kita akan end up menemui diri kita berlegar2 kat fb ataupun blog...ataupun youtube...ataupun games...ataupun chatting ataupun ape2 je la....yg penting xde kaitan langsung dengan niat asal kita sebenarnya.....berhantu betul pc dan laptop ni ye!!!.....patutke saya bacakan yaasin kat laptop ni supaya hantu dia lari???...hahaha....

then finding myself otak dah stuck tak tau nak buat ape padehal kerja2 yang sepatutnya dibuat sudahpun pending beratur panjang siap ambik nombor giliran menanti saye selesaikan......iya oh iya....kenapa engkau turun???...eh...silap ayat ea???.....wahh!!...kesengalan semakin berganda nampaknya......ayat yang sepatutnya adelah begini....'iya oh iya...sila la pentingkan yang penting dan abaikan yang tak penting....'......baru betulll.....=p

hmmm...merepek banyak la cik iya!!.....pegi buat keje skarang!!!...syohh syohh!!....hahaha....okeh sume...esok luse saya merepek lagi okay~~....see u next time.....tata~~~

p/s: ini adelah banner untuk saya dari my rummy hawa kerana menjadi follower dia yang pertama sejak berkurun lamanya.....ye la...dah saye sifu dia....tapi nampaknye dah lawan tokey budak ni....dah hebat dah blog dia...hahaha.....no offence dear...saye gurau je...hehe....thanks for the banner okey!!...luv u....(^_^)v

2 pesanan untuk saya:

Missha said...
February 26, 2010 at 2:09 PM

hee~ takpe2..bagi anak didik hebat cket dr sifu..baru sifu boleh berbangga sebab bagi tunjuk ajar...haha...

luv u too..muahhx =)

starz said...
February 26, 2010 at 8:41 PM

macam sifu dan tongga ke???....hahahahaha...awak kan suke sgt cite tu...=p

Post a Comment