cuti mid term break saye dah habis.....rasenye antara cuti2 yang sangat lemau.....huhu....mungkin sebab kondisi diri saya yang xberapa nak best....mungkin sebab saya langsung xde tayang muke keluar rumah sampai jiran sebelah rumah pun xtau saya cuti seminggu....mungkin sebab adik saye xcuti lame2 jugak...mungkin mungkin mungkin......

haish....banyaknye mungkin cik iya....tapi yang pasti bukan mungkin adelahhhh......

jejenggg~~~

saye dah berjaya habiskan buku2 di bawah ini dengan jayanya sepanjang cuti seminggu saya nii.....

tetralogi laskar pelangi

best kan????...hehe....actually laskar pelangi saya dah habis baca awal tahun lepas....maka cuti ni saya sambung lagi 3 tu....saya nak bagi 5 bintang untuk setiap buku kat atas ni~~...kerana oleh disebabkan mereka cuti yang agak xbest dah jadi cambest...hehe....

lagi....baju2 saya dah siap jahit okeh...*setahun baru nak siap daa*...minggu ni nak pakai baju baru je g kuliah hari2...haha...sengal......walaupun kakak saya kata saya jahit xcantik....memang saya ngaku pon saya jahit xcantik....main tibai je....tapi rupa baju kurung jugak la kan...xde la jadi sari..haha....bole laaa.....

hmm...ape lagi.....saya dapat pegi pasar malam dan minum ice blended dengan anis.....besttt~~...

lagi.....tiba2 saya sedar2 celik mata pagi tadi....

'oh!!..saya dah ade di shah alam....bahan untuk presentation general insurance xcari lagi!!...test actuarial math maybe minggu ni!!....quiz 3rd language pon minggu ni jugakk!!....minggu depan ade test n presentation lagi!!....journals juge saye belum cari!!!....iyaaa!!!!!.....huuu....saya rasa nak nanges time celik mata tu jugakk!!....kalut sungguh....hoho....'

maka...dengan ini diisytiharkan.....saya kena berkerja lebih masa mulai sekarang....haha....padan muka saya.....

dan lagi paling tak besttt!!!!......

weekend ni ade MODUL!!!!!!........

saya dah plan nak dating dengan adik-to-be saya!!!.......sangat hampa........

kuciwaaa.......


p/s: tapi yang bestnya balik ni....ade sepinggan coklat menanti untuk jadi peneman saya kat meja ni......special delivery dari langkawi....mekasey min....i sayang u lebih laa...haha

sekejap lagi licin la ni....hehe...(^_^)

5 pesanan untuk saya:

akimsensei said...
February 23, 2010 at 10:45 AM

wow.. baru baca laskar pelangi.. yg 2nd & 3rd books, nak tunggu keluar cover baru baru nak beli.. huhu.. maryamah karpov dah ada, tp biar dalam simpanan dulu..

maya.min said...
February 23, 2010 at 4:30 PM

hehe.. syg awak jugak iya.. saya kagum dgn awak yg bjya mbca 4 bku dlm masa seminggu!! tahniah!! sila habiskan coklat daim secara cepat. :)

starz said...
February 23, 2010 at 11:22 PM

akimsensei : sile la beli...di jamin xrugi...hehehe...tp agak susah gak nk cari buku yg 3-3 ni kat kedai2...kakak saye siap beli online dari pts coz cari kat sume kedai buku dah habis stok....saya tompang bace je...=P

min: jangan risauu...saye dok sini mulut ngunyah je xberenti....jap lagi abes r tu...hee

dari~ummie said...
February 25, 2010 at 1:35 PM

coklat tu tak elok makan sorang2...ngeh33.. ;P

starz said...
February 25, 2010 at 2:07 PM

payid xmakan sorg2 la kak ngah...makan berjemaah serumah...wahahaha

Post a Comment