menci arh!!....

saye benci bila naik kuliah lepas cuti......lemau semacammmm jek....bila lecturer cakap pon blur blur blur je kepala......lagi2 bila toleh sebelah tgk member tgh tersengguk2......rasa macam nak join sekali je....aiyakkk......


saya benci jugak bila naik2 cuti terus kena ambush dengan assignment2 yang sudah ambik nombor giliran.....haisyoooo......memang padan muke la kan pada diri sendiri sebab bercuti sakan.....sila la berusaha gigih okeh!!....



saya benci jugak bile dengar lecturer da sediakan test test test test dan test......iyaaa!!!.....kenapa blur sangat nih......=(




saya pun benci bila orang ajak saya tengok wayang menonton cerita yang penuh dengan darah.....urghhhh.....berpinar mata saya......dah hantu tu hantu je laaa...yang nak kena ade darah melambak2 tu pe cerita???......ingat mcm sos yg boleh cicah ayam kfc tu ke???....hahaha.....




saya pun benci jugak bila ade orang ajak saya pegi akuaria...akuarium....zoo ikan dan yang sewaktu dengannye........jangan la bagi saye ikan idoppp!!!....bagi ikan mati xpe...saya bole siang sampai tinggal tulang......yang g ajak saye menonton ikan idop tu kenape....saye alergik laaa.....nt kang saya pengsan depan ikan tu dah satu hal......ade yang nt ambulan masuk akuaria jugak kang....ngehehehehehe.....



yang laagi saye benci.....bila menonton orang sana sini dok mengutuk oranngggg je kerjanya.....kutuk la si polan tu begitu begini......kata la si peah tu itu dan ini.....yang awak dok kutuk2 orang memanjang tu....awak tu bagos sangat ke????.....silap2 haribulan awak pun buat jugak ape yang dikutuk katikkan awak tu......apee daaa.....jadi orang tak payah la nak kondem je segala jenis benda keliling kitaa....cuba laaa belajar bersyukur sikit....belajar kawal mulut tu sikit......kalaupun xbanyak sangat pahala yang mungkin kita ada....sekurang2nya kita tak tambahkan dosa sendiri kan???......xbaik wooo asyik mengutuk dan menggelar orang macam2 benda yang xbaik......kalau terkena kat batang hidung sendiri....kita suka ke dengar orang gelar kita macam2?????



ok ok....ni last sesi meluahkan perasaan saya hari nih.....




saya benci giler bila ___________________________________....dah la saya mcm xtau apepe je.......saya sedar la yang saya ni ________________.....tapi saya pun____________________ sama macam kamu jugak!!.....saya pun nak __________________________ jugak!!...dah tu kamu sorang je ke yang nak ______________????....bila __________ tanye semua senyap je......buat muka xbersalah.......sampai bila ___________pandang saya....saya yang jadi serba salah.......takyah la _______________ sangat weh........sampai saya dan____________________________rasa macam __________ je kat situ!!.....



pergh....marah sungguh entri saya kali nih......ok ok....cool.....sila cool down sekarang iya......astaghfirullahalazim......Ya Allah....ampunkan segala dosa2 saya dan dosa2 mereka.....amin Ya Rabbal A'lamin.......



p/s: perenggan 2nd last di atas terpaksa di censored untuk menapis segala perkataan yang agak kurang sesuai berada di dalam blog ini serta menjaga kemaslahatan semua pihak......harap maklum.....peace no war.....(^_^)v

4 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
September 20, 2010 at 10:31 PM

yied..kak ngah rasa macam nak isi je tempat kosong..macam jawab test bahasa melayu dulu2...wakakaakka...cool bebeh..cool..;)

starz said...
September 20, 2010 at 10:36 PM

keh3.....isi jgn xisi ngah...ko kan anak murid kesayangan cikgu hamsan...hihihi.....sedang panasss la ngah......bencinya macam ni....payid nak study dengan enjoy......baru la ilmu mudah nak lekat....haiyak.....harus cool....harus cool.....jadi harus senyum lebar2....(^__________^)

dari~ummie said...
September 21, 2010 at 9:35 AM

hahahaha...siapa anak kesayangan cikgu hamsan,kak ngah ke ko yied?keh33...dgn blog,panas ko mesti reda sikit..hehehe..dah luahkan dah tu..hihi..so,lepas ni, boleh relax n boleh coolDOWN..senyum lebar2,nanti study pon semangat!huhu

starz said...
September 21, 2010 at 9:57 AM

heee...thanks a lot kak ngah...i sayang you lebih la....heheh....

Post a Comment