ta kaf alif nun nun.......

stressnya saya hari ni......rasa nak nanges banyak banyak banyak banyakkkk.....http://www.emocutez.com


tak tau apa yang saya fikirkan dalam tempurung kepala otak saya hari ni.....celik2 mata sudah mula risaukan yang bukan2......haihhh......pulak tu hari ni semua orang sepertinya bizi bizi belaka.....sudahnya habis hampir semua orang punya status di fb saya komen....yang kenal...yang xkenal....yang selalu tegur....yang tak pernah tegur....semua saya sapa.....macam meroyan pun ada jugak......aduhaiiii.....


dah la 2-3 hari ni balik kelas asyik meredah hujan lebat je.....hari2 telan pil vitamin sebab tak mahu sistem imun terjejas......tolonglah.....saya tak mahu demam untuk kali ketiga berturut2 dalam masa 2bulan ni......exam tak berapa jauh lagi bakal tiba....semua test dan assignment dan presentation harus settle dalam masa 2minggu ini.....tolong jangan sakit......TOLONG JANGAN SAKIT IYA!!!....harus bertabah......


takpe.....takpe.....harap bersabar ya.....esok saya nak habiskan satu hari satu malam bersama cik wana......semoga encik mahMOOD akan kembali stabil setelah bergosip panjang.....hahaha....








ermm...sorry ya.....hari ni sepertinya terlebih tekanan perasaan......harap jangan ambil hati.....till then....take care n see ya.....luv u all.....(^_^)




p/s: saya nak pergi menenangkan jiwa yang tak keruan......http://www.emocutez.com

2 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
October 2, 2010 at 12:15 AM

saya memahaminya...ehehheehe..take gud care of yourself bebeh..;)
mmuah! (ubat bagi x sakit)

starz said...
October 2, 2010 at 8:13 PM

oppss...terus baek...wahahahaha....thanks for the understanding....mmmuahh too...heee...=)

Post a Comment