Advencer Si Peniup Ney




satu lagi novel berjaya saya tamatkan....Advencer Si Penuip Ney karya Faisal Tehrani....dan sungguh benar, saya sukakan gaya tulisan Faisal Tehrani yang bersahaja, sarkastik dan penuh kontroversi....tak sabar nak menambah koleksi buku buku beliau di rak saya.....malah, sewaktu membeli novel ini minggu lalu pun, saya terpaksa memilih dan berkira kira, novel beliau yang mana satu yang harus saya beli dahulu....hmmm....kalaulah saya orang kaya....saya harap saya dapat habiskan bayak duit untuk beli novel novel yang best.....haha...

saya memang penggila buku....nampaknya saya dah habiskan 3 buah novel dalam masa tak sampai sebulan pun.....benar benar saya membalas dendam untuk satu sem lepas yang tanpa sebuah novel pun.....seronoknya dapat habiskan masa dengan buku buku yang banyak......tapi nak buat macam mana kan....hidup ni bukan sekadar apa yang kita rancang dan harapkan je.....xpe la...yang penting....boleh terus baca buku sampai bila bila...insya'Allah....=)

p/s: gila tahap 8....meroyan!!!

4 pesanan untuk saya:

Insan Kecil said...
May 25, 2009 at 12:02 AM

payied, banyak lagi kan koleksi faisal tehrani (FT) ATIE DAH BACA BEBERAPA, tengah tunggu kawan hadiahkan MANIKAM KALBU lak. aritu hadiahkan dia buku FT-1515H.. best gak..tunggu teduh dulu..mcm2 ada..imaginasi dia tinggi..

star_dust said...
May 25, 2009 at 12:13 AM

haah...banyak...tunggu teduh dulu, 1515, 1515h dgn advencer ni payid dah ada....tgh kumpul duit nak beli yg lain2 lagi...hehe....ada yg lain2 tumpang baca kawan punye....hmm....xde org nak hadiahkan la atie....=P....seronoknya ada banyak buku...huhu

Sayer Best said...
May 26, 2009 at 2:23 PM

novel ni gler best..aku dah baca taun lepas..sarkastic gler bahasa.tak boleh blah time die cter yang pertandingan ala-ala AF tu..hahaha..
Tengah save duit nak beli ketupat cinta lak.hari tu dah selak-selak sikit kt MPH.tapi nak saving,aku amek TUHAN MANUSIA dulu

star_dust said...
May 27, 2009 at 11:30 PM

tu la pasal...nak saving punya pasal...xdapat nak borong banyak banyak...kalau xmkn buku la jawabnye bulan ni...heheheh....bile la nak dpt borong novel banyak2 nih...=P

Post a Comment