it's now.....

hari ni...saya rasa nak pos entri baru....walaupun macam tak tau nak tulis apa...still saya nak pos jugak entri ni...hehe

saya rasa nak jawab pertanyaan atthiah tu....tapi....saya sendiri xde ayat terbaik untuk ceritakan tentang situasi saya.....it's nothing about anythings theoretically or practically.....but it's something about mystic things that happen to me....hmmm.....susah nak cerita...cuma orang yang pernah mengalami je yang tau macam mana rasanya semua ni.....believe me or not....but, kalau tiba tiba kamu terasa yang kamu mengalami benda pelik macam ni, i'm here to share it with you.....sorry tiah, rasanya aku xmenjawab soalan.....memang saya tak pandai menjawab soalan subjektif pun...that's why i'm here....in the mathemathical world full of numbers.....=)

macam mana keadaan saya??...Alhamdulillah...beransur baik....dah dua tiga minggu saya ulang alik ke kampung.....dah macam macam mak bapak saya usahakan......it will be better.....saya yakin.....cuma kadang kadang.....bila tiba masa tertentu, keadaan sepertinya tak terkawal....hopefully semuanya akan jadi semakin baik insya'Allah.......doakan saya.....sangat sangat saya perlukan semangat dari kamu semua yang saya kasihi.......

sekarang......setting otak masih ada banyak yang perlu saya perbaiki......lagi lagi untuk fokus belajar saya....rasanya banyak sangat yang saya lost dan ketinggalan......hmm.....semoga Allah permudahkan segala urusan......bantu saya Ya Rahman......sangat sangat saya mohon pertolongan......saya betul betul mahu menormalkan semula hidup saya.....

p/s:
terima kasih untuk semua yang sudi menjadi semangat dan kekuatan saya.....
-roomates saya...hawa dan mai...housemates saya...kak ika,min,qila, ida dan kak an....
-classmates saya....kak idah, syarifah, adenan dan lain lain....
-bestest friend saya....10 gadis, nad, ast, syai, amir, fathi dan semua.....
-buat semua kawan kawan yang barangkali xmampu saya sebutkan....
-untuk fatin....terima kasih....hadiah dari fatin sungguh buat saya rasa yang saya tak sendirian.....
-dan buat keluarga saya yang sangat sangat menjadi kekuatan saya untuk terus melangkah.....
-serta encik zulfekri saya yang dah pun selamat tiba ke tanah air isnin lepas......semoga kepulangannya membawa sinar harapan dalam hidup saya.....

dan sangat terima kasih...padaMu Ya Allah.....untuk semua nikmatMu yang barangkali terlupa untuk saya syukuri.........

2 pesanan untuk saya:

wardah faqihah said...
August 11, 2009 at 1:11 AM

salam 'alaik
sng cket ati sy
bila tau awk dah smakin ok
jaga diri leklok
ingt lah org yg tersyg
hehe (^_^)

Insan Kecil said...
August 11, 2009 at 6:06 AM

takpe payied, mungkin atie kena bagi soalan yang ada dua jawapan je..hehe... hanya yang mengalaminya je lebih mengerti.. betul tu kekuatan dari Allah dan mengharap padaNya adalah yang utama..sokongan insan-insan yang penting dalam hidup pon penting..moga Alah beri pertolongan dalam setiap urusan kita..

Post a Comment