the runaway me.....

saya nak lari....but to where???...saya nak pegi mana??....saya tak tau...tapi saya nak lari dari semua ni.....dari semua perkara yang menyakitkan perasaan....dari semua sakit yang melemahkan tubuh badan....dari semua situasi yang seringkali memeningkan....saya nak lari dari diri saya sendiri.....my God......mana saya nak cari saya yang 'saya'???....i'm already losing her and i don't know where to find......

saya betul betul bukan 'saya'......i'm a stranger to my own self.....perasaan ni sangat sangat menyakitkan......saya nak cuti.....saya merancang untuk ambil cuti bagi keseluruhan semester ni.....tapi...mak tak setuju......lastly.....from the two choices yang saya beri....mak bagi saya pilihan kedua.....balik kampung for the all weekends that i had.....hmmm...bunyinya macam meletihkan.....dan saya tau ia semestinya meletihkan......tapi tak apa lah...saya setuju....kita tunggu dan lihat...apa akan jadi pada saya....

saya takut dengan apa yang saya rasa.....betul betul takut....saya kata pada ast....kalau saya bertahan sampai hujung semester ni....besar kemungkinan keputusan saya akan jatuh teruk.....Tuhan...apa patut saya buat ni........tolong saya...sangat sangat saya mohon bantuanMu ya Allah......

saya nak belajar...itu prioriti saya...itu kemahuan saya....itu yang saya nak kalau boleh untuk seluruh hidup saya.....tapi...kalau terus saya begini.....hancur lebur semua impian saya.....macam mana saya nak habiskan degree??...macam mana saya nak sambung master??.....bagi saya kekuatan ya Rahman.....

takut dengan keadaan...takut pada masa depan.....takut pada diri saya sendiri.....ya Tuhan...banyaknya yang saya takutkan selain dariMu......

iya, betulkan setting otak tu sikit!!!

2 pesanan untuk saya:

wardah faqihah said...
July 31, 2009 at 1:42 PM

salam 'alaik
iya, boleh bg email pd ftn tak?
ade sesuatu nak bg pd awk (^_^)

Insan Kecil said...
August 10, 2009 at 12:44 PM

salam.. payied tak share pape ke apa yang mengganggu awak.. kalau awak nak setting otak awak tue (amik ayat payied balik)..awak boleh buat camtue.. lagi elok kalau ada yg profesional bantu awak..

Post a Comment