tag and award from jannah....

looks like my blog full with tagged recently.....thanks a lot to all my friends yang sudi tag saya....luv u all....=)



1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

  • Nuruljannah, sangat kecoh orangnya...mane dia ada kompen huru hara...hehe
  • best kawan dgn dia ni...memang xsunyi la idop...=P
  • masa kat skolah, we're in the same batch, tapi umo dia xsame....sebab dia budak lompat....kira budak kecik r nih...=P
  • impian dia nak kawen awal, saya doakan semoga harapan dia termakbul...amin...=)
  • hmmm....lagi 1, dia ni sangat concern dengan sume org disekeliling dia...kategori caring r....=)
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  • fakta 1. u can call me, ieya, payied, or jiha
  • fakta 2. agak pendiam kecuali dengan org2 yg buat saya rasa selesa
  • fakta 3. baik orangnya...haha...do i???
  • fakta 4. pemalu....heheheh.....but sometimes, bila masa terdesak, boleh jadi xtahu malu...=P
  • fakta 5. esok dah habis cuti.....saya akan mulakan semester baru saya...malasnye!!!!
  • fakta 6. excited waiting for this august......should i tell why???....haha...cannot tell la....
  • fakta 7. bookaholic, shoes-a-holic, shopaholic....xdapat dinafikan r...=P
  • fakta 8. pemendam dan pendendam.....tapi jangan risau...saya xsuka cari musuh....cuma suka sangat simpan dalam hati.....(X_X)
  • fakta 9. sangat fleksible.....i can work and live with anyone or everyone.....KECUALI mereka2 yang cuma mampu saya katakan....mempunyai kutub magnet yang pelik....hmmm ade ke???
  • fakta 10. lupa nak bitau....saya pun gilakan kartun dan anime.....walaupun orang kata xpadan dengan umur, tapi tak kesah la!!!......


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..


1. Atthiah - sangat rajin wooo....

2. Dina - teringat zaman merempit dgn Dina...hehe

3. Ayai - beloved bro...

4. Ajah - dearie sis...

5. Missha - I have belated birthday present for u my dear...=)

6. Bari'ah - beloved friend

7. Acid - kagum dengan semangat batch dia...

8. Laili - niece saya yang nakal!!...hehe

9. Fiqa - my neighbour yang dah cam adik sndiri

10. Nadiah - my little friend yang best best dan best...hehe...do u already have any blog my love??...

1 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
July 5, 2009 at 1:11 AM

saya ada yied..saya ada!!!yes i do yied.. been tagged again..//thanx dear..mmmmuahzzz.

Post a Comment