diari blur V.....

emm....macam dah lama je xupdate blog...almaklum....raya bukan waktu untuk saya bersenang lenang rasanya......jadi macam robot lagi ada.......tapi xpe la.....raya kan.....dah memang macam tu adatnya.....=)

today is 30th september......sekejap je dah habis september......rasa macam xpercaya.......and now....i'm counting days till that day........macam seram pun ade gak!........haaa......macam xpercaya.....banyak lagi perkara yang belum settle......

kerja pun masih lagi bertimbun timbun......semuanya mengejar due date sebelum final exam bermula......paling merisaukan...journals yang saya cari sejak sekian lama masih lagi belum ditemui.....sangat menyeramkan!!.....mana saya nak cari ni??.....ya Allah...permudahkan segala urusan saya.......

dua tiga hari ni.....tak tau nk cakap mcm mana.....but i feel better......rasa macam jadi saya yang saya cari cari selama ni.....Alhamdulillah untuk segala nikmatMu yang melimpah ruah Ya Allah......semoga saya akan masih berpeluang merasakan perasaan ni......

hmm....nad dah fly sehari sebelum raya hari tu......saya xnangis pun sebab saya xg hantar dia kat klia......memula...cam xterkesan sgt pun...sibuk sgt nak raya kan masa tu......but then.....dah lama baru saya perasan yang dia dah xde rupanya.....sometimes rasa agak menyakitkan bila saya sangat sangat perlukan terapi 'nad' n realize that i'm alone actually......tapi tetap saya harap dia happy dan dapat belajar dgn best kat sane.....=)

ape lagi nak cerita ye.......emm.....nanti la pulak......saya sambung lain kali ye......take care....(^_^)

2 pesanan untuk saya:

shinawawa eyenie said...
October 2, 2009 at 7:41 AM

oktober dh dtg..
good luck to wak..

star_dust said...
October 2, 2009 at 7:43 PM

hehe....thanks aini...=)

Post a Comment