tag and award dari fatin....



1. Award Untuk Rakan Blogger
2. Love'ly Blogger Award

Award ni saya dapat dari fatin...thanks a lot dear....=)
actually, ada 2tag yg dia bagi....xpe kan kalau saya satukan je....boleh kan fatin??...

Senarai mereka2 yg nak di 'award':

-bari'ah
-atthiah
-jannah

-missha
-wana

n pada siapa2 yg sudi....=)
Apa yang anda perlu lakukan ialah;

1. Buat Posting tentang Award ini.
2. Linkkan pemberi awards ini di entri itu.
3. Bagi para sahabat yang belum jadi Follower atau Bertukar Link, harap menjadi Follow atau bertukar link dengan saya.
4. Copy-paste Image diatas.
5. Sebelum ambil jangan lupa tinggalkan komentar di entri ini.



1 > kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award.


-> saya xpernah jumpa dia...but coincidently kami berkawan....jodoh gaknye...=)
-> she is a good person and a good friend.....
-> still belajar kat ukm...
->dia tinggal kat segamat
->emm.....dia suka dgr nasyid...saya tau tu...betul ke fatin??...hehe

2> Kena nyatakan 10 fakta tentang diri sendiri

-> berjaya siapkan 2jenis kuih raye semalam....bangge...haha
-> masih tercari-cari masa untuk curi-curi shopping raye...bila ni!!..
-> minggu ni sangat stressfull i guess.....hope i can cope with it...
-> nak kluar stay up pas ni....spending time with nad before she leave...
-> think i'm going to lose a very good friend.....=(...sedey sebenanye....
-> esok ade test.....luse ade test......letihnye.....
-> aiming for a pair of wedges.....agak2 boleh x nak beli minggu ni??...buat kasut raye??...=P
-> baju raye lom tulang belut lagi......sempat ke siap nak pakai raye nih??
-> jeles dgn mai yang tidur dgn muka bahagie kat sebelah ni.....mai xaci!!...huhu
-> looks like all my 10 facts are all about this week and raya...i'm excited of waiting this syawal actually......mcm budak kecik!...hehe

the tag is done.....boleh start stay up now...=)

3 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
September 14, 2009 at 8:06 AM

wah...assignment dari cikgu yied...heeee...

wardah faqihah said...
September 14, 2009 at 5:09 PM

hehe...skarang tgk suka dgr lagu raya ngeee~~~

Art Nordin said...
September 21, 2009 at 1:05 AM

ye, sy amik award tu eh... tq!

Post a Comment