A.B.C oh A.B.C...

anda teruja dgn gambar yang menggiurkan di atas ni??...

sila angguk dan katakan 'YA!!'....hehe...pasti la...tgk gambar pun dah boleh kecur...lagi kalau dapat makan yang real kan...hoho....

hari ni saye suka sebab dapat jumpa dgn budak ni....



ni kawan saye...farhana...atau name manje gelaran kami hemo...heheh...gedix gitu...budak ni baru balik bercuti semalam setelah tertinggal flight beberapa hari yang lalu...luckily dia dapat balik Malaysia gak akhirnya...kalau tak, nanges sorang2 la ko kat Solo sane...mmg 'solo' betul la jawabnye......=p

bangge coz jadi org 1st yang dapat date dgn dia...kepada mereka ber-8 yang lain...sila jangan jeles k...kebizian korg mmg menjadi penghalang untuk kita dating seploh org...huhu....

tema date hari ni adelah makan-makan...dan ini adelah appetizer kami....


sangat teruja kannn???...

setelah berwindow shopping kat golden triangle shah alam tu....habis coklat, gegula, tudung sume kami borong, then kami decide bahawa main course kami adelah berupa seperti ini....


yang ni saye punye....


yang ni hemo punye....


make kami pun makan la dengan hebatnye ape yang ade kat depan mata tu kan....dah namenye lazat...kompem licinnn.....=P

pastu sambung jalan lagi....bagi turun sikit sume makanan2...solat sume...then...dessert kami ialahhhhh~~


jejeng!!!~~~
hoho...sangat bahagia~~


hemo dan abc nye...


akhirnya...beginilah kesudahan abc yang lazat itu....


hingga menjilat mangkuk gitu....hee....


okeh...hemo pun dah balik dah...malam ni nak balik Mersing...dan saye pun dah balik tergolek2 di rumah ini....tak sangka lazat sungguh entri saya hari ini...*kecuali muka saya dan hemo laa!!...huhu....habis cerita~~

p/s: rasanya otak saya agak kurang betul hari ni dek penangan makanan yang super banyak tu...maka segala silap dan salah harap diampun ye....

lagi satu...kalau anda benar2 mengidamkan abc yang hebat tu...sila la datang ke seksyen 2...jangan malu2...RM 2.50 je...*wah...abg abc tu haruslah bagi saya upah kerana tolong promote abc dia....hee...saya rasa saya memang dah TING TONG~~~....

2 pesanan untuk saya:

beLLa said...
January 28, 2010 at 12:20 AM

nak jugak rase abc 2..
cmbesh je.
makanannyer sungguh menggiurkan..;p

starz said...
January 28, 2010 at 12:27 AM

jom la dtg seksyen 2 shah alam bella...mmg best...hehe

Post a Comment