the good old days.....

hari sabtu yang lepas...saya dan kawan2 saya pergi berkelah ke bukit cherakah kt blakang umah ni....bestt...coz dapat jmpe dorg...kira ni cam reun kecil2an kitorg la memandangkan nak tunggu 2014 lambat lagi kan....tapi dalam sonok2...sedey gak coz ajad n enal takde atas alasan kerja...n also hemo yang nun jauh di solo sane....sepuluh gadis xcukup 10 jadinya...tp 7 pun dah kira ok la....gegar gak pe bukit cherakah tu...heee....



ni mase mula2 sampai...makanan kami je dah xcukup tangan nak bawak...macam 20 org yang makan....cemane la nak cycling....wahaha

ni saye n kak ngah....dah xlarat nak cycling dek makanan yang super banyak tu, kami naik bas je laaa....haha....

kami bertujuh...wan, zaila, feeqa, sa'dah, ainun, kak ngah dan saye...
masing2 gila kamera...(^_^)...
kat rumah 4musim....mase ni musim salji...tapi sedih coz kami xsempat masuk...dah tutup...lewat 5minit je coz kami lame sgt spend time untuk makan n bergambar...huhu..but still...xpe la...boleh je snap2 gambar kat luar2 ni...haha

saye dan cik ainun...hehe....teruk betul muka budak tudung ijau nih....tp xpe la...alhamdulillah...saye still ade wajah yg comel...wakakaka...*perasan*

mase nak balik tunggu bas tu, dalam takut2 kena tinggal bas, sempat gak suruh org yang ade kat situ snap gambar kami...mmg xde keje...haha

the friends who will always by my side....with them, there were no worries, no problems, no head-ache....just fun, feeling good and nice, smiles, and happy simple life together....how i missed our good old days at SMAKJ long time before....masing2 dah besa....nak kawen dah pun...huhuhu

kami balik dekat kul 6...seronok dapat spend time together macam zaman dulu2....tapi bila balik...masing2 dah pening coz teringat kerja2, assignments2 dan sebagainya....haha...nak wat cemane....that's life...penuh dgn komitmen kan??....but still...this day will always in our memory forever...(^_^)

p/s:
sempat pulak kami g tgk cite nih...lawak xhengat...hehe


and mase kat jusco bukit raja tu, saye 'terbeli' novel ni pulak....huhuhu...bankrap sudah...makan novel la jawabnye.....=P

8 pesanan untuk saya:

beLLa said...
January 18, 2010 at 5:52 PM

snoknyer tgk akak2 seniorku ni..
besh en cte adnan sempit 2..penat gelak ouh!;D

astrinee said...
January 18, 2010 at 8:09 PM

ohoi~~
nak pinjam novel tuh yg bwt ko bankrap tuh..hahahaha
td jumpe syai lg..ble la nk jumpe ko plak kat fac??
nnt ko kate aku x sudi..hihi

starz said...
January 18, 2010 at 10:44 PM

bella: tawu xpe....gelak xingat dunia...lg2 pka yg gelak smpi nk pecah panggung tu...hehe...awak study katne skang??..

ast: nak pinjam??..tunggu aku habis bace dulu naa...haha...ko mmg...xsudi pon nk jumpe aku kat fac...asyik jumpe syaiii je...kekasih gelap le katekan...wuwuwuwu...esok aku ade kat fac...2-4...free of charge...kalau rindu sila la jumpe aku...haha...gedixx...

dari~ummie said...
January 19, 2010 at 11:04 AM

i wish that the old day would come back, but live in a new version..hehe..2014..tak sabar nk tunggu..harap panjang umur..murah rezeki...

cik EPAL said...
January 21, 2010 at 7:29 PM

adnan sempit best :)

starz said...
January 22, 2010 at 12:16 AM

memang best...gelak xleh blah...huhu...nyway...thanks sebab singgah blog saye ye cik epal...=)

beLLa said...
January 28, 2010 at 12:21 AM

kte kt uia ..akak?

starz said...
January 28, 2010 at 6:24 PM

kita kt uitm shalam ni...xgrad2...huhuhu

Post a Comment