saya suka hari ni......



hari ni sangat best...kenapa??...sebab saya dapat habiskan masa dengan kawan kawan saya yang sangat best.....all those above......wana, tiqa, ainun, zaila, bari'ah dan mira.....thanks a lot guys....i love u all so much.....>_<

anyway......pagi pagi lagi dah rasa xbest.....sebab....xtau la...memang hati saya rasa sangat xbest.......tiba tiba wana mesej saya, kata yang tiqa xdapat ikut....hmmm...lagi la rasa xbest......tapi saya nekad merompak kereta kakak saya untuk angkut semua orang untuk pergi bersuka ria hari ni....haha...xde la suka ria sangat...but still...best....=)

saya angkut ainun, bari'ah, mira, tiqa dan zaila naik satu kereta!!....hebat betul cik viva yang nampak comel tu....haha.....kami berdating bertujuh di the summit, batu pahat.....bercerita, bergelak ketawa, bergossip =P , shopping, makan makan, karaoke, round satu summit dan banyak lagi aktiviti kami bersama sama....seronok sebab dah lama saya tak jumpa mereka semua.....

akhirnya, area 5.30++, kami berpecah untuk balik.....lepas habis hantar semua passengers saya, saya tiba di rumah menjelang maghrib......rasa macam tak nak saat tu berakhir....but, masa takkan terhenti......tak pe lah...at least saya berpeluang habiskan masa saya bersama mereka......dan lucky me.....saya berpeluang untuk menghargai kenangan indah dengan mereka semua.....terima kasih kawan kawan......(^_^)v

p/s: epit dan lolot pergi tengok transformers.......jelesnye!!!....saya nak tengok jugak.....tapi dorg xbagi saya ikut coz konon konon boys night out.....saya nak g tgk dengan sape.......hwaaaa....sape nak teman saya tengok transformers angkat tangan!!!!!...

2 pesanan untuk saya:

dari~ummie said...
June 25, 2009 at 12:31 AM

saya yied,saya!!!!~err..duit xde la pulok..hehehe
gonna miz u guys..luv u all..mmmuahzz

p/s;asal aku bergambor je, tudung aku selekeh..hehe

star_dust said...
June 25, 2009 at 11:48 AM

haha...jom2....kak ngah teman je...duduk pangku dgn payid...xyah byr tiket...wakaka....luv u too dear....=)

Post a Comment